Aktuális számunk hirdetői

Konica Minolta Regionális Innovációs Konferencia és Kiállítás

Olvasóink értékelése:  / 0
ElégtelenKitűnő 

Az október 4-ei Regionális Innovációs Konferencia és Kiállítás nem csak a digitális és ipari nyomtatáshoz kapcsolódó vállalatoknak szólt, a szervezők várták azokat a cégeket is, amelyek új üzleti lehetőségeket keresnek, illetve innovatívabbá és eredményesebbé tennék vállalkozásukat új technológiákkal és marketing megoldásokkal.

A Konica-Minolta csatlakozott a Direkt és Interaktív Marketing Szövetség Szövetséghez, a DIMSZ pedig partnerként támogatta a Konica-Minolta októberi rendezvényét.

"Azért döntöttünk a csatlakozás mellett, mert úgy gondoltuk, hogy a DIMSZ hosszú távon is értékes partnerünk lehet, hogy együtt dolgozzunk az adatvezérelt megoldások terjesztésén, legyen az a testre szabott, egyedi nyomatok vagy az AR világa" - mondta Kószás Attila, a Konica-Minolta marketing vezetője.

"Örömmel üdvözöljük tagjaink sorában a Konica-Minoltát. A szövetség tagjai izgalmas partnert kapnak a Konica Minolta agilis marketing szakemberei személyében és az általuk képviselt innovatív szolgáltatásokban és termékekben" - tette hozzá Huszics György, a DIMSZ elnöke.

 

Részletes ismertető:

 http://rikk.info/

Konica Minolta Magyarország Üzleti Megoldások Kft. fényképe.

Király Fotográfus fényképe.

/forrás: Konica Minolta, Király Fotográfus, Médiapiac/

Share

Kiegészítő információk