Aktuális számunk hirdetői

Future Book Forum 2017 - a Canon támogatásával

Olvasóink értékelése:  / 0
ElégtelenKitűnő 

 

Feltárni. Inspirálni. Fejleszteni.

A Canon idén is megrendezi Európa egyik legjelentősebb könyvkiadói eseményét, a Future Book Forum-ot. A 2013-ban indult programsorozat idei állomásán a szervezők gondolatébresztő találkozóra hívják a könyviparban tevékenykedő vállalatok, a nyomdák, kiadók és könyvterjesztők képviselőit.

A 2017. november 27-29. között, Németországban (Poingban, München vonzáskörzetében) megrendezésre kerülő, kétnapos programsorozat a tartalomkészítés- és elosztás új típusaira, valamint a digitális nyomdai megoldások által lehetővé tett üzleti modellek ismertetésére fókuszál.

A rendezvény kulcstémája ezúttal a Smart Book, azon belül is az Education 4.0. lesz, mellyel iparági szakértők előadásain keresztül lehet megismerkedni. A kapcsolódó workshopok és kerekasztal-beszélgetések pedig alkalmat biztosítanak kapcsolatépítésre, tapasztalatcserére, valamint új ötletek, elképzelések és igények megfogalmazására is.

A rendezvény során a résztvevők olyan szakértők előadásaiból meríthetnek inspirációt, mint például Prof. Dr. Wolfgang Merkle, a Hamburg University of Applied Sciences marketingtanulmányokért felelős oktatója, aki korábban hosszú éveken keresztül a Tchibo marketingigazgatójaként tevékenykedett; vagy Prof. Kirsti Lonka, a University of Helsinki oktatáspszichológiai kutatócsoportjának vezetője, aki a kreativitás és a motiváció fejlesztésének jelentőségéről beszél. Catharina Baltus a fejlődő országokban tapasztalt magasfokú írástudatlanság és a nemek közti egyelőség javításáért fáradhatatlanul tevékenykedő nonprofit szervezet, a Room to Read képviseletében tart majd előadást, míg David Levin, a tanulás, mint tudományág népszerűsítésével foglalkozó, főképp tankönyvek publikálására specializálódott McGraw-Hill Education kiadó vezérigazgatója a „nyitott” témakörét járja majd körül. Peter Revsbech, az Ordbogen A/S ügyvezető igazgatója és a Technology Denmark elnöke pedig a „big data” és az oktatás kapcsolatát mutatja be a résztvevőknek.

Képtalálat a következőre: „future book 2017 canon”

 

Share

Kiegészítő információk