Aktuális számunk hirdetői

2018 IF Design díjas Canon termékek

Olvasóink értékelése:  / 0
ElégtelenKitűnő 

A Canon számára megtisztelő hat új IF Design díjat ítélt az elismert iF International Forum Design GmbH zsűrije 2018-ban. A design és technológia magas szintű ötvözete eddig is a Canon fejlesztéseinek középpontjában volt. Az elismerések és a pozitív visszajelzések a folyamatos innovációra ösztönzik a vállalatot.

Idén 24. éve zsinórban, hogy a Canon termékei nemzetközi design elismerésben részesülnek: 6 új IF Design díjast ünnepelnek.   

Képtalálat a következőre: „if design 2018”

A nyertes termékek: iF Design Award 2018:

Képtalálat a következőre: „canon IF Design 2018”

 

Képtalálat a következőre: „canon IF Design 2018 pixma g 3510”

1953-as alapítása óta az iF Design Awards egyike a világszerte elismert díjaknak, amely kifejezetten az ipari formatervezés vívmányait értékeli. Idén 54 országból 7 kategóriában 6 402 jelölés közül választott a neves design szakértőkből álló zsűri.  A kategóriák: termék, csomagolás, kommunikáció, belső építészet, szakmai koncepció, szolgáltatás design (felhasználói élmény) és építészet.

A Canon ebben az évben már sorozatban 24. alkalommal ünnepelheti iF Design díj elnyerését és rögtön 6 termék esetében. Ez az elismerés is tovább ösztönzi a vállalatot arra, hogy termékei tervezését a legmagasabb szintű teljesítmény és design határozza meg.

Share

Kiegészítő információk