Ipar 4.0: stratégiai partnerségre lépett a GE Magyarország, a MOME és a Laboratory Group

Olvasóink értékelése:  / 0

Legyen mindenki számára hozzáférhető a tudás, milyen hétköznapi változásokat hozhat a negyedik ipari forradalom, ne csak egy szűk, szakmai kör privilégiuma maradjon – ezzel magyarázta Szénássy Alex, a Laboratory Group alapítója a GETomorrow nevű kezdeményezés létrehozását. A programot a GE Magyarország, a Moholy-Nagy Művészeti Egyetem (MOME) és a Laboratory Group indította el.

Bővebben...

Őszi Manager Konferencia Hollókőn

Olvasóink értékelése:  / 0

Október 26.-án ismét őszi Manager Konferenciát tartott a Nyomda- és Papíripari Szövetség Hollókőn.

Bővebben...

Egy hónapos rendezvénysorozat a Magyar Tudomány Ünnepe alkalmából az Óbudai Egyetemen

Olvasóink értékelése:  / 0

Az Óbudai Egyetem csaknem egy hónapon át színes rendezvénysorozattal kapcsolódik a Magyar Tudomány Ünnepéhez, amelynek tematikája ezúttal az emberközpontú tudomány. A november 3-ai megnyitó ünnepségen számos díjat és elismerést vehetnek át az egyetemen kiemelkedő tudományos eredményeket elérő hallgatók, doktoranduszok, oktatók és kutatók.

Bővebben...

A BD-Expo Kft. a Messe Frankfurt új magyarországi képviselete

Olvasóink értékelése:  / 0

A Messe Frankfurt vásártársaság 2016-ban rekordösszegű eredményt ért el, 2017-re több mint 650 millió eurós árbevételt terveznek.

A frankfurti vásárok rendezésük 777. évében is töretlenül a siker útját járják. „A Messe Frankfurt vásártársaság a 2017-es üzleti évben is folyamatosan növeli eredményét. Amennyiben a körülmények változatlanul kedvező irányban hatnak, a vállalat 650 millió euró feletti árbevételre számít” – dicsérte a Messe Frankfurt vásártársaság felügyelő bizottságának elnöke, Peter Feldmann főpolgármester az ügyvezetést és annak elnökét, Wolfgang Marzin-t. A Messe Frankfurt ezzel töretlenül halad tovább az előző évek növekedési pályáján.

Bővebben...

Kiegészítő információk