Duális és kooperatív képzés az Óbudai Egyetemen

Olvasóink értékelése:  / 0

Az Óbudai Egyetem duális és kooperatív képzései az elméleti alapok mellett valós szakmai gyakorlatot is biztosítanak a fiataloknak, akik ráadásul pénzt is kereshetnek ebben az időszakban.

Bővebben...

A céges rendezvények jövője: UNICEO kongresszus Budapesten

Olvasóink értékelése:  / 0

Az UNICEO bejelentette hogy 2018. június 28-29-én, Budapesten tarja Európai Kongresszusát. A szövetség több mint 20 országból érkező tagjai a Kempinski Hotel Corvinus-ban fognak találkozni, hogy a céges rendezvények jövőjéről értekezzenek. A rendezvény célja, hogy bemutassa a legújabb tendenciákat valamint erősítse az UNICEO tagok közötti tudásmegosztást.

Bővebben...

Az Óbudai Egyetem a 18. EDUCATIO Nemzetközi Oktatási Szakkiállításon

Olvasóink értékelése:  / 0

2018. január 18-20. között vár minden érdeklődőt a 18. Educatio Nemzetközi Oktatási Szakkiállítás a Hungexpo "G" csarnokában! Az Óbudai Egyetem a BF22-es standnál fogadja az odalátogatókat. Az Educatio Nemzetközi Oktatási Szakkiállítás azzal a céllal jött létre, hogy választ adjon a felsőoktatással kapcsolatos kérdésekre. Feladata összekapcsolni az egyes szereplőket: a hazai – és külföldi felsőoktatási intézményeket, tankönyvkiadókat, nyelviskolákat, szakképző intézményeket az érdeklődőkkel: a diákokkal, oktatókkal és szülőkkel.

Bővebben...

Marketingtrendek 2018

Olvasóink értékelése:  / 0

Személyre szabott kommunikációs mesterséges intelligencia támogatással, a big data megoldások növekvő szerepe, generációkra szabott marketing – többek között ezeket a trendeket várják erre az évre a Magyar Marketing Szövetség keretén belül működő Marketing Döntéshozók Klubja tagjai.

Bővebben...

Kiegészítő információk