Válts jegyet a marketingszakma élményparkjába!

Olvasóink értékelése:  / 0
ElégtelenKitűnő 

A Marketingszakma különleges vidámparkja készen áll arra, hogy kitárja kapuit, minden kedves érdeklődő számára. Idén plusz egy nappal és számos új tartalommal gazdagodik a 28. Országos Marketing Konferencia programkínálata.

A konferencia számos forradalmian új lehetőséget kínál résztvevőinek

►A szakmai prezentációk olyan egyedi tartalommal rendelkeznek, amelyeket Magyarországon eddig még soha máshol nem mutattak be az előadók.

►A szakmai közönség elsőként itt fog értesülni a 2018-as év marketing trendjeiről és irányvonalairól, amiket beépíthetnek marketingstratégiájukba versenytársaikkal szemben.

►Amellett, hogy az előadók mind kiváló szakemberek, idén párban tartják előadásaikat, amelyek ettől teljesen egyedi tartalommal bírnak, illetve speciális hangulatot biztosítanak.

Vége a 15 perces villám prezentációknak, helyette 30 percesek lesznek, mert a hosszabb, edukatívabb előadások alkalmasabbak a tudás átadására, valamint elsajátítására.

A konferenciát megelőző időszakban, különleges meglepetéssel készülnek a szervezők. Élő Facebook Live videóba kapcsolódhatnak be az érdeklődők, akik elismert előadókkal, kiváló szakemberekkel, és a szervezőkkel is láthatnak szakmai tartalmú beszélgetéseket. A Marketing Konferencia száguldó riportere fogja kérdezni a vendégeket és koordinálni a váratlan fordulatokat. A lendületes videózás alatt, lehetőség nyílik a nézőknek is kérdezni az alanyoktól. Az első Live videó szeptember 7-én lesz, melyben Hinora Ferenc, a konferencia projectigazgatója fogja beavatni a közönséget a tematikába, illetve néhány kulissza titokba. A lendületes videózás alatt, lehetőség nyílik a nézőknek is kérdezni az alanyoktól.

Az első nap marketingstratégia témájú plenáris ülését két terem egészíti ki, a Digitális Marketing (Digital Hack) és a Média/kommunikáció szekciók, amelyek együttesen biztosítják a felkészülést a jövő évre, valamint a szekciótermekben elhangzó előadások az eddigiekkel ellentétben már déltől, az első nagy szünet után fognak kezdődni.

A második napon nem mindennapi esettanulmányok lesznek megtekinthetők. A Marketing&Médiával közösen szervezett Marketing Masters Konferencia bemutatja a legújabb trendek szakmailag helyes marketing gyakorlatait, ahol igazi véleményvezérként osztják meg gondolataikat a nagyvállalatok vezetői.
 

A szakmai kapcsolatépítés biztosítása napközben is egy fontos tényező. Networking zónákban ismerkedhetnek és tapasztalatot cserélhetnek a marketinges kollegák. Továbbá, reggel a konferencia kezdete előtt, 2017 legjobb nemzetközi reklámfilmjeiből inspirálódhatnak a résztvevők, ez által ötleteket gyűjthetnek a saját reklámanyagaik kreatív megvalósításához.

http://marketingkonferencia.hu/

Képtalálat a következőre: „marketingkonferencia”

Share

Kiegészítő információk