Aktuális számunk hirdetői

A céges rendezvények jövője: UNICEO kongresszus Budapesten

Olvasóink értékelése:  / 0
ElégtelenKitűnő 

Az UNICEO bejelentette hogy 2018. június 28-29-én, Budapesten tarja Európai Kongresszusát. A szövetség több mint 20 országból érkező tagjai a Kempinski Hotel Corvinus-ban fognak találkozni, hogy a céges rendezvények jövőjéről értekezzenek. A rendezvény célja, hogy bemutassa a legújabb tendenciákat valamint erősítse az UNICEO tagok közötti tudásmegosztást.

A Kongresszus során az UNICEO tagoknak lehetőségük lesz megosztani és megvitatni  a rendezvényekkel kapcsolatos tapasztalataikat, hogy munkájukat még hatékonyabbá tegyék, és hogy felkészülten álljanak a szakmájukkal kapcsolatos kihívások elé egy olyan világban, ahol a rendezvények iránti elvárások és az emberek közötti kapcsolatok folyamatosan változnak.Az előadások és a work-shop-ok három fő téma köré épülnek majd: technológiai innováció és  digitalizmus, teljesítménymutatók (KPI), amelyek segítenek a befektetési megtérülés (ROI) mérésben, továbbá a kulcstényezők a résztvevők motiválásához és elköteleződésük fenntartásához. Debora Piovesan a szervezet alelnökének elmondása szerint, „Az első nemzetközi kongresszusunkat a vezetés és a kollektív tudás határozzák meg, amelyek ahhoz szükségesek, hogy megfontolt változásokat eszközölhessünk az iparágunkban; a technológiai fejlődés és innováció, azon belül is főként a mesterséges intelligencia és a kiterjesztett valóság területei azok, amelyek lényegi változásokat ígérnek. Kongresszusunk tehát egy kiváló alkalomra tagjaink számára, hogy többet tudjanak meg az innovációról, elmélyítsék tudásukat és megosszák egymással tapasztalataikat. Az UNICEO Kongresszust az üzleti élet és a rendezvényturizmus kulcsfontosságú szereplőivel, nemzetközi szervezetekkel, valamint UNICEO partnerekkel együttműködésben szervezzük meg. -”„Nagy megtiszteltetés Magyarország számára, hogy otthont adhat az UNICEO Európai Kongresszusának és ezzel megmutathatja a benne rejlő potenciált a vállalati rendezvényekért felelős legfőbb döntéshozóknak. A közösség magyar tagjai keményen dolgoznak azon, hogy a vendégeknek egy igazán emlékezetes eseményben lehessen majd részük és Budapestet a későbbiekben saját rendezvényeik helyszínéül  válasszák.” – mondta Mantuano Mónika az UNICEO Magyarország elnöke.

 

UNICEO KONGRESSZUS
Az UNICEO Kongresszus egy nagy érdeklődésnek örvendő, meghívásos alapon működő kongresszus, amely az UNICEO Tagokat, a hasonló pozícióban lévő (a legjelentősebb cégek és egyesületek vállalati rendezvényeiért felelős) személyeket, vezető szakértőket és a kongresszus partnereit hozza össze. A résztvevők megosztják egymással tapasztalataikat és reflektálnak egymásra, hogy a rendezvényekkel kapcsolatos trendekről és eszközökről való tudásukat kibővítsék, új inspirációt és ötleteket merítsenek, megvitassák a rendezvények jövőjét és szorosabbra fűzzék kapcsolati hálójukat egy az interakcióknak kedvező, kellemes munkakörnyezetben.

 

A program tréningszekciókból épül fel, amelyek a tapasztalatok kölcsönös megosztásán alapszanak. Innovatív jellegűüzleti találkozókról beszélünk, amelyek elősegítik a kommunikációt és a kapcsolatépítést, fokozzák a résztevők közötti interakciókat. A Kongresszus nyitva álla nagyvállalatok, egyesületek, intézmények stratégiai tervezésében és rendezvényszervezésében részt vevő legfőbb döntéshozók és befolyásolók előtt.www.european-congress.com

 

UNICEO®
Az UNICEO® (Nemzetközi közösség a céges rendezvényekért felelős döntéshozók számára) az egyetlen non-profit nemzetközi szövetség, amely – egy globális, tudásmegosztáson alapuló platformon – azokat a legfőbb döntéshozókat hozza össze, akik nemzetközi szinten felelnek a vezető vállalatok rendezvényeinek tervezéséért és szervezéséért.

Az UNICEO® lehetőséget kínál a tagjai számára, hogy a kollektív tudás jelentette előnyökből részesüljenek, és egy globális kapcsolati rendszer révén alkalmazkodni tudjanak a folyamatosan változó üzleti környezethez. Emellett pedig egy olyan hely, ahol a Tagok egymás gyakorlatairól, szerepük fejlődéséről, valamint jelenlegi és jövőbeli kihívásaikról kapnak visszajelzést.

Az UNICEO® tagok azért találkoznak egymással, hogy rendezvényeiket még jobbá tegyék, kapcsolati hálójukat kibővítsék, és a tapasztalatok, legjobb gyakorlatok, valamint a közös témák megosztásával karrierjüket újult energiával töltsék fel.

Az UNICEO® tevékenysége 3 pilléren nyugszik:

- Támogatni a tapasztalatok, ötletek és a tudás tagok közötti megosztását egy védett környezetben, amely elősegíti a kreatív kommunikációt.

- Felhívni a figyelmet tagjaink szakértelmére azzal, hogy a konferenciákon, cikkeken, tanulmányokon és tréningeken keresztül – amelyek révén készségeiket megoszthatják és fejleszthetik – hatékony támogatáshoz segítjük hozzá őket.

- Kihangsúlyozni a rendezvények stratégiai szerepét mint az üzleti fejlődéshez vezető eszközt, különösképpen a márkaelköteleződés növelése és a vállalati üzenetek kommunikációja terén.

 

 

Az UNICEO (United Networks of International Corporate Event Organizers) a globális stratégia részeként Magyarországon is létrehozta saját közösségét. Az 5 kontinensen működő non-profit szervezet célja, hogy összefogja a vállalatok rendezvényekért felelős vezető döntéshozóit és aktív párbeszéddel, a tapasztalatok megosztásával segítse a vállalati rendezvényszervezői szakma fejlődését.

A szervezet hazai egyesületének vezetője Mantuano Mónika, aki egyben a HP nagyvállalati üzletágáért felelős marketingmenedzsere.

Share

Kiegészítő információk