Aktuális számunk hirdetői

NYOMTATOTT KOMMUNIKÁCIÓÉRT ALAPÍTVÁNY

Olvasóink értékelése:  / 0
ElégtelenKitűnő 

A Nyomda- és Papíripari Szövetség által 2015-ben alapított, NYOMTATOTT KOMMUNIKÁCIÓÉRT ALAPÍTVÁNY az idei évtől megkapta a jogosultságot, hogy a személyi jövedelemadó 1%-os felajánlásait gyűjtse.

Tisztelt Nyomdász Kolléga!

Alapítványunkat a Nyomda- és Papíripari Szövetség alapította 2015-ben azzal a céllal, hogy minél szélesebb társadalmi körben népszerűsítsük a nyomdász szakmákat, a nyomdászat iránt érdeklődőkkel megismertessük a 21. század kihívásait és technikai megoldásait, valamint kiemelten fontos feladatunk, hogy biztosítsuk és erősítsük a képzett nyomdász-utánpótlást, támogassuk az oktatást középiskolai és egyetemi szinten.

Konkrét tevékenységek, melyeket az Alapítvány Kuratóriuma által meghatározott projekttervek alapján végzünk:

  • nyomdalátogatási programok szervezése diákoknak vidéki helyszíneken,
  • pályaválasztási rendezvények támogatása, azon való részvétel,
  • oktatási célú támogatás, ennek keretében például eszközbeszerzés, diákok és diákcsoportok pénzbeli vagy egyéb jellegű támogatása,
  • díjak, ösztöndíjak alapítása vagy adományozása,
  • nyári print táborok szervezése.

A fenti tevékenységeket, programokat másfél éve szervezi a Szövetség, ezek szélesebb körben történő terjesztésében ad segítséget az Alapítvány.

Az idei évtől az NYOMTATOTT KOMMUNIKÁCIÓÉRT ALAPÍTVÁNY megkapta a jogosultságot a személyi jövedelemadó 1%-os felajánlásának gyűjtésére, így most Önt is szeretnénk megkérni arra, hogy az Ön által felajánlható összeggel támogassa tevékenységünket.

A támogatáshoz szükséges Nyilatkozatot és adószámot az adója bevallásakor tudja kitölteni, és megjelölni. NYOMTATOTT KOMMUNIKÁCIÓÉRT ALAPÍTVÁNY adószáma: 18656132-1-43

Az ALAPÍTVÁNY-t nyomdai és papíripari szakemberek széles szakmai közössége támogatja.

Share

Kiegészítő információk