Aktuális számunk hirdetői

Adó 1% felajánlás - NYOMTATOTT KOMMUNIKÁCIÓÉRT ALAPÍTVÁNY

Olvasóink értékelése:  / 0
ElégtelenKitűnő 

Kedves Kollégák,

a tavaszi időszakban tudnak a magánszemélyek arról nyilatkozni, szeretnék-e az adójuk 1%-át alapítványnak felajánlani. Szeretném ismételten felhívni figyelmüket, a Szövetség által alapított Alapítványra, és megkérni Önöket, juttassák el ezt a felhívást a kollégáik részére.

A Nyomda-és Papíripari Szövetség által 2015-ben alapított, NYOMTATOTT KOMMUNIKÁCIÓÉRT ALAPÍTVÁNY az idei évtől megkapta a jogosultságot, hogy a személyi jövedelemadó 1%-os felajánlásait gyűjtse.

Az Alapítvány titkáraként szeretném Önt arra kérni, hívja fel munkavállalói figyelmét a lehetőségre, hogy nyilatkozhatnak arról, hogy az adójuk 1%-át a NYOMTATOTT KOMMUNIKÁCIÓÉRT ALAPÍTVÁNYnak is odaadhatják.

Az ehhez szükséges információkat az alábbiakban található levélben foglaltuk össze. Kérjük, ezt a levelet lehetőség szerint juttassák el dolgozóikhoz, tegyék ki a cég faliújságára, hírlevelébe. Nagyon motiváló lenne, ha Ön személyesen is fel tudná hívná a kollégák figyelmét, milyen fontos, közös érdekünk, hogy a megfogalmazott célok megvalósításához minél nagyobb anyagi bázist tudjuk összegyűjteni.

Az Alapítvánnyal kapcsolatos, bővebb információkat megtalálja a Szövetség weboldalán www.fedprint.hu, a NYOMTATOTT KOMMUNIKÁCIÓÉRT ALAPÍTVÁNY fejlécben, de telefonon, vagy személyesen is szívesen adok további felvilágosítást.

 

Várom válaszát

Szívélyes üdvözlettel

 

Szilágyi Judit

oktatási referens

06703364883

Képtalálat a következőre: „print a te jövőd”

 

Tisztelt Nyomdász Kolléga,

 

 

a NYOMTATOTT KOMMUNIKÁCIÓÉRT ALAPÍTVÁNY titkáraként keresem Önt.

 

Alapítványunkat a Nyomda- és Papíripari Szövetség alapította 2015-ben azzal a céllal, hogy minél szélesebb társadalmi körben népszerűsítsük a nyomdász szakmákat, a nyomdászat iránt érdeklődőkkel megismertessük a 21. század kihívásait és technikai megoldásait, valamint kiemelten fontos feladatunk, hogy biztosítsuk és erősítsük a képzett nyomdász-utánpótlást, támogassuk az oktatást középiskolai és egyetemi szinten.

 

Konkrét tevékenységek, melyeket az Alapítvány Kuratóriuma által meghatározott projekttervek alapján végzünk:

  • nyomdalátogatási programok szervezése diákoknak vidéki helyszíneken,
  • pályaválasztási rendezvények támogatása, azon való részvétel,
  • oktatási célú támogatás, ennek keretében például eszközbeszerzés, diákok és diákcsoportok pénzbeli vagy egyéb jellegű támogatása,
  • díjak, ösztöndíjak alapítása vagy adományozása,
  • nyári print táborok szervezése.

 

A fenti tevékenységeket, programokat másfél éve szervezi a Szövetség, ezek szélesebb körben történő terjesztésében ad segítséget az Alapítvány.

 

Az idei évtől az NYOMTATOTT KOMMUNIKÁCIÓÉRT ALAPÍTVÁNYmegkapta a jogosultságot a személyi jövedelemadó 1%-os felajánlásának gyűjtésére, így most Önt is szeretnénk megkérni arra, hogy az Ön által felajánlható összeggel támogassa tevékenységünket.

 

A támogatáshoz szükséges Nyilatkozatot és adószámot az adója bevallásakor tudja kitölteni, és megjelölni. NYOMTATOTT KOMMUNIKÁCIÓÉRT ALAPÍTVÁNY adószáma: 18656132-1-43

 

Az ALAPÍTVÁNY-t nyomdai és papíripari szakemberek széles szakmai közössége támogatja.

 

Share

Kiegészítő információk