A kézírás napja

Olvasóink értékelése:  / 0

2018. január 20-án, 15-től 18 óráig, A kézírás napja címmel kézírást népszerűsítő, nyilvános rendezvényre kerül sor a Józsefvárosi Galériában

Bővebben...

A’ Design Award & Competition - nevezési felhívás

Olvasóink értékelése:  / 0

Az A’ Design Award & Competition a világ legnagyobb zsűrizett designversenye, amelyet évente, nemzetközi szinten szerveznek. A kreatív területek széles skáláján adnak át A’ Design díjakat,azért, hogy a világ bármely országában élő, bármilyen területen alkotó legjobb dizájnerek nyilvánosságot kapjanak. A versenybe nevezett munkákat szakértők értékelik, és egy befolyásos zsűri bírálja el névtelenül, melyet tapasztalt akadémikusok, a sajtó prominens képviselői, és széles körben elismert szakemberek alkotnak. Az A’ Design Award & Competition hírnevet, presztízst, publicitást és nemzetközi elismerést ígér az A’Design Award összes nyertesének az A’ Design díj által, amellyel a nyertes munkákat ünneplik. A nevezési határidő 2018. február 28.

Bővebben...

Magyar grafikus hallgató sikere Szkopjéban

Olvasóink értékelése:  / 0

Négy év után a 9. alkalommal megrendezett Skopje Poster Competition idei témája az Identity in Crisis  volt.

 

Bővebben...

Máté Bence ismét a legjobbak között a National Geographic versenyén

Olvasóink értékelése:  / 0

Több mint tizenegyezer kép közül választották ki a nyerteseket a National Geographic természetfotós pályázatán. A legjobbak közé bekerült egy magyar fényképész felvétele is: Máté Bence a Csongrád megyei Pusztaszernél készített fotójával a harmadik lett a vadvilág kategóriájában.

Bővebben...

Kiegészítő információk