Prospektus - Ismét az év zöld nyomdája

Olvasóink értékelése:  / 0

A GPwA (Green Printworld Award) – Zöld Díj azon papír-, nyomda- és csomagolóipari szereplők környezetközpontú vállalatirányítási eredményeinek elismerése, akiknek fenntarthatóság iránti elkötelezettséget tanúsító intézkedései, valamint az ágazat környezettudatosságának fejlesztése területén végzett eredményeik kiemelkedőek.

Bővebben...

Az Edelmann bővíti zalaegerszegi gyárát

Olvasóink értékelése:  / 0

 

 

 

A német Edelmann magyarországi leányvállalata, az Edelmann Hungary Packaging Zrt. 3,15 milliárd forint beruházással bővíti zalaegerszegi csomagolóanyag-gyártó üzemének kapacitását.

Bővebben...

ANY Biztonsági Nyomda: Komplett értékláncot adnak

Olvasóink értékelése:  / 0

Az ANY Biztonsági Nyomda már egy nemzetközi cégcsoport, amely még sok növekedési lehetőséget lát a régiós és nemzetközi piacokon. A digitalizáció és az okmánybiztonsági igények a jövőben is katalizálni tudják a Nyomda növekedését. Az eddig teljesítménye is figyelemre méltó, hiszen a tőzsdére lépés óta kifizetett osztalék összértéke már meghaladta a tőzsdei bevezetési árfolyamot, mialatt a részvény árfolyama a duplájára emelkedett.

Bővebben...

Nyomdaipari fejlesztés a debreceni innovációs parkban

Olvasóink értékelése:  / 0

A Xanga cégcsoport fejlesztésében új gyártó- és logisztikai csarnokkal bővült a Gravic Hungary Kft. nyomdaipari üzeme a Debreceni Regionális és Innovációs Tudományos Technológiai Parkban. A vállalkozás versenyképes munkahelyeket biztosítva hosszú távon számít Debrecen és a régió szakképzett munkaerőbázisára

Bővebben...

Kiegészítő információk