Aktuális számunk hirdetői

Ott segítenek, ahol élnek

Olvasóink értékelése:  / 0
ElégtelenKitűnő 

 

A tavaly elindított akció idén is folytatódik. A békéscsabai Kuke Vendéglátó Kft. (a Kornélia Étterem és Cukrászda, valamint az Andrássy úti Kornélia Grill and Bar üzemeltetője) a Marzek Kner Packaging Kft.-vel, az M-FlexiLog Kft.-vel, a Linamar Hungary Zrt.vel, a Szőke és Társai Kft.-vel, valamint egy inkognitóban maradó céggel ételosztást tart rászorulóknak december minden szombatján 11 és 13 óra között az Andrássy út 10. szám előtti fűtött teraszon.

Az esemény sajtótájékoztatóján Fodor Mihály, a Kuke Kft. üzletvezetője elmondta, az adományozás keretében minden alkalommal 500 adag meleg ételt, friss gyümölcsöt, fonott kalácsot és forró teát osztanak ki.  A családsegítő és gyermekjóléti központ azzal segíti munkájukat, hogy tájékoztatja a valóban rászoruló családokat, akiknek nincs lehetőségük minden nap meleg ételt fogyasztani.

Kása István Zoltán, a Marzek Kner Packaging és az M-FlexiLog ügyvezetője, valamint Bangó Csaba, a Linamar gyárigazgatója egyaránt kiemelték, hogy ott segítenek, ahol élnek. Varga Éva, a családsegítő központ vezetője elmondta, ez egy nemes kezdeményezés, amiért hálával tartoznak a szervezőknek, támogatóknak.  

A vállalkozók révén indított összefogás idei első alkalmán az ötszáz adag székelykáposzta mellé 100 kg narancsot, 60 kg kalácsot, 50 liter forró teát és 40 kg szaloncukrot osztottak ki szombat délelőtt.

– Az akció sikeres volt, ezt is az bizonyítja, hogy mind az ötszáz adag meleg étel elfogyott. Volt egy zenész, aki a karácsonyi hangulatról gondoskodott, és a Mikulás is jelen volt, aki a gyerekeknek osztott szaloncukrot – számolt be Fodor Mihály, a Kuke Kft. üzletvezetője.

A jótékonysági kezdeményezést a Kuke Vendéglátó Kft. (Kornélia Étterem, Kornélia Grill And Bár) és egy inkognitót kérő békéscsabai cég támogatta.

A következő alkalom december 16-án 11 órától kezdődik, akkor a Linamar Hungary Zrt. munkatársai osztanak ételt.

Ny. L.

 

 

Share

Kiegészítő információk