Aktuális számunk hirdetői

Magyar Brands díjas a Pátria Nyomda

Olvasóink értékelése:  / 0
ElégtelenKitűnő 

Igazi díjesőt hozott a Pátria Nyomdának a 2017-es év. A Best Print, a Business Superbrands, Az Év Zöld Nyomdája elismerések után az ország leginkább elismert üzleti márkái közé sorolta a Pátria Nyomda Zrt.-t a Magyar Brands döntőbizottsága.

A döntés indoklásában a zsűri többek között értékelte a cég megbízhatóságát, tradícióit és piaci jelenlétének általános jó megítélését, az utolsó 3 év gazdasági teljesítményét. A 8. éve átadott elismeréseket egy sokszereplős döntőbizottság többfordulós szűrés után választja ki.

Az elbírálás szempontjai között szerepel, hogy az adott márkát a szakértők és az ügyfelek, vásárlók mennyire érzik magyarnak, mennyire kötődik az életükhöz, milyen a hírneve, márkaépítési gyakorlata. Vizsgálták, hogy a márka hány éve van jelen a hazai piacon, és ismert, elismert-e a határainkon túl is. Mindezek figyelembevételével a Pátria a „Kiváló Üzleti Márka” elismerést kapta.

„Megtiszteltetést jelent számunkra, hogy ebben az évben is bekerültünk a hazai üzleti top márkák közé. A Magyar Brands, illetve az idén elnyert további rangos díjak – Best Print, Business Superbrands, Az Év Zöld Nyomdája – elismerik a munkánkat és megerősítenek minket abban, hogy jó úton járunk” – nyilatkozta a díj kapcsán Orgován Katalin, Pátria Nyomda Zrt. vezérigazgatója.

Share

Kiegészítő információk