Aktuális számunk hirdetői

Új vezető a Szilády Nyomda élén

Olvasóink értékelése:  / 0
ElégtelenKitűnő 

 

Május elsejétől Szlancsik János veszi át a Ringier Axel Springer Magyarország (RAS) médiavállalat által működtetett kecskeméti Szilády Nyomda Kft. vezetését Futó Imre jelenlegi ügyvezető igazgatótól, közölte a RAS.

Az április végével nyugdíjba vonuló Futó Imre több mint 25 évig vezette a Ringier Axel Springer Magyarország és jogelődjei nyomdáját: 1992 márciusában került az akkor még Déli Nyomda Kft. élére, amely a jelenlegi médiavállalat elődje, az Axel Springer Budapest lapjait nyomta. Helyetteseként szintén 1992-től segíti munkáját a májustól ügyvezetővé előrelépő Szlancsik János, akihez elsősorban műszaki fejlesztési és operációs felelősségi körök tartoztak mostanáig – tudatta a médiavállalat.

Ezúton is köszönöm Futó Imrének több évtizedes lelkiismeretes és lojális munkáját és a legjobbakat kívánom neki nyugdíjas éveire. Örülök, hogy az új ügyvezető igazgató, Szlancsik János vezetésével megőrizhetjük a magas szintű nyomdatechnikai szaktudás folytonosságát, hiszen elődjéhez hasonlóan ő is úgy ismeri nyomdánkat és a gyártási folyamatainkat, mint a tenyerét

– mondta el Bayer József, a Ringier Axel Springer Magyarország ügyvezető igazgatója.

A jelenleg mintegy 40 fős létszámmal működő nyomda végzi a Ringier Axel Springer Magyarország egyes print termékeinek – a Blikk napilap, TV műsorújságok és rejtvénylapok – gyártási, kivitelezési munkálatait.

Képtalálat a következőre: „Szlancsik János”

 

Share

Kiegészítő információk