100 éves a Nikon

Olvasóink értékelése:  / 0

2017. július 25-én ünnepli fennállásának 100. évfordulóját. Mióta a Nikon 1917-ben Nippon Kogaku Kogyo néven megalakult, folyamatosan az egész világ szolgálatában áll különleges optoelektronikai és precíziós technológiáival.

Bővebben...

51. Wildlife Photographer of the Year - Év Természetfotósa kiállítás a budapesti Természettudományi Múzeumban

Olvasóink értékelése:  / 0

 

Kudich Zsolt magyar fotóművész Nagy kócsagok ébredése című képe is látható a szerdán nyíló 51. Wildlife Photographer of the Year - Év Természetfotósa kiállításon a budapesti Természettudományi Múzeumban.

Bővebben...

A világ legkisebb nyomtatója

Olvasóink értékelése:  / 0

A HP Sprocket Portable Photo Printer akkora, mint egy mobiltelefon, de emellett is számtalan előnye van a hagyományos "instant" gépekhez képest: az egyik, hogy a mobiltelefonok ma már jócskán meghaladták fotóminőségben a Polaroid-típusú gépeket, ráadásul a mini nyomtató is jobb minőségében nyomtat, mint egy átlagos Polaroid.

Bővebben...

Hét Canon termék kapott IF Design Awardot

Olvasóink értékelése:  / 0

Hét Canon termék is kiérdemelte az iF Design Awardot, melyet az iF International Design GmbH ítél oda a kiemelkedő formaterveknek. Külön említésre méltó, hogy a Canon XC10 4K videokamera megkapta az iF Gold Product Design Award 2016 elnevezésű díjat, amely a legmagasabb szintű elismerést jelenti a termékkategórián belül.

Bővebben...

Kiegészítő információk