Aktuális számunk hirdetői

Megérkeztek az új Canon fényképezőgépek

Olvasóink értékelése:  / 0
ElégtelenKitűnő 

A Canon termékkínálata erőteljesen frissül, további kettő vadonatúj fényképezőgéppel: a DSLR kategóriában immár itt az EOS 2000D és EOS 4000D. Emellett bemutatkozott az új intelligens kompakt gép, az EOS M50.

A Canon belépő szintű DSLR sorozatának két legújabb tagja, az EOS 2000D és az EOS 4000D azoknak készült, akik folyton új élményeket keresnek és másokkal is szeretnék megosztani kalandjaikat a közösségi oldalakon. Az egyszerűen kezelhető Wi-Fi kapcsolatnak és az eszközbe integrált útmutatóknak köszönhetően a történetek nagy részletességű fényképekkel és Full HD videókkal mesélhetők el.

Az új intelligens kompakt gépünk, az EOS M50 előnyei közül néhányról röviden: A fényképezés mellett 4K videókat, akár remek time-lapse videókat is készíthetünk vele. Utazós kalandokhoz az egyik legjobb társ, pehelysúlyú és könnyen kezelhető. Extrém szögekből is jól fotózhatunk, ebben is segít a 7,5 cm-es Vari-Angle érintőképernyő. Alacsony energiafogyasztású Bluetooth-kapcsolatával a párosított okoseszköz gyorsan reagál, és megkönnyíti a Wi-Fi-re történő átváltást a távoli Live View felvételekhez és a képek átviteléhez.

 

Képtalálat a következőre: „EOS 2000D és új EOS 4000D”

 

Vadonatúj DSLR fényképezőgépek bővítik a Canon választékát:

új EOS 2000D és új EOS 4000D

 

A Canon Europe bemutatja a Canon legújabb belépő szintű DSLR fényképezőit: az EOS 2000D és EOS 4000D termékeket. Praktikus és könnyen kezelhető funkciók széles választékával ezek az új fényképezőgépek a cserélhető objektíves fotózás világába újonnan lépő fotósok számára jelentenek ideális választást. Biztosak lehetnek abban, hogy rendkívül részletes DSLR minőségű képeket és Full HD videókat hozhatnak létre a Canon DSLR család legújabb tagjaival.

A Canon belépő szintű DSLR sorozatának két legújabb tagja, az EOS 2000D és az EOS 4000D azoknak készült, akik folyton új élményeket keresnek és másokkal is szeretnék megosztani kalandjaikat a közösségi oldalakon. Az APS-C szenzortechnológiának, a DIGIC 4+ képfeldolgozó processzornak, az egyszerűen kezelhető Wi-Fi kapcsolatnak és az eszközbe integrált útmutatóknak köszönhetően a történetek nagy részletességű fényképekkel és Full HD videókkal mesélhetők el.

Az EOS 2000D új 24,1 megapixeles APS-C szenzora és az EOS 4000D 18 megapixeles APS-C szenzora látványos felvételek készítését teszi lehetővé, egyszerűen kezelhető mélységélesség-szabályozással, amellyel csodálatosan elmosódott hátterek hozhatók létre. A hangulatos éjszakai felvételekről sem kell lemondani, hiszen mindkét modell jól kezeli a gyenge fényviszonyokat, akár ISO 6400-ig terjedő fényérzékenységgel, ami ISO 12800-ra bővíthető.

A mindkét modellben megtalálható DIGIC 4+ képfeldolgozó processzor szolgál a Canon Scene Intelligent Auto mód alapjául, amely kiváló képminőségű azonnali felvételkészítést tesz lehetővé, mivel automatikusan optimalizál minden beállítást. A gyors és azonnal reagáló DIGIC 4+ képfeldolgozó processzor mindkét modellben lehetővé teszi a Full HD videofelvételt, amely gondoskodik az emlékek filmszerű megörökítéséről.

A hátsó LCD-képernyő mellett (7,5 cm az EOS 2000D modellen, és 6,8 cm az EOS 4000D esetében) mindkét fényképezőn középre helyezett optikai kereső is van, amely autentikus fényképezési élményt nyújt, és lehetővé teszi, hogy úgy dokumentáljuk a történeteket, ahogyan szabad szemmel láttuk. A gyors mozgások legfontosabb pillanatai is könnyen megörökíthetők az érzékeny és precíz kilencpontos automatikus élességállítással és a 3,0 fps sebességű sorozatfelvétel funkcióval.

Mindkét fényképezőgép Wi-Fi kapcsolattal rendelkezik, így a Canon Camera Connect alkalmazás segítségével (iOS és Android) könnyedén csatlakoztathatók az okostelefonokhoz, lehetővé téve a felvételek szinte azonnali megosztását a közösségi oldalakon. Az új felvételek Wi-Fi kapcsolaton keresztül kényelmesen feltölthetők a Canon ingyenes Irista felhőszolgáltatásába, így a megosztott történetek és emlékek soha nem vesznek el.

Ezt az EOS 2000D esetén még könnyebbé teszi az integrált Near Field Communication (NFC) technológia, amely egyszerűen az eszköz és a fényképezőgép összeérintésével képes Wi-Fi-kapcsolatot létrehozni (kompatibilis Android készülékeken).

Mindkét modell egyszerűen követhető, közvetlenül a fényképezőgépben elérhető útmutatókat tartalmaz, amelyek nagy segítséget jelenthetnek a korábban csak okostelefonnal fotózó, ismereteik bővítésére törekvő felhasználók számára. Mindkét kamera hat képbeállítást tartalmaz az alapvető automatikus módokon kívül, valamint számos kreatív szűrőt biztosít, így a felhasználók szabadon kísérletezhetnek és élvezhetik az alkotás szabadságát, hogy minél dinamikusabb és élvezetesebb történeteket meséljenek el. Akik először használnak DSLR fényképezőgépet, nagyra fogják értékelni a Canon Photo Companion alkalmazást, amely minden segítséget megad ahhoz, hogy a legtöbbet hozzuk ki a felvételekből.

Az EOS 2000D és az EOS 4000D kiváló akkumulátoros üzemidővel büszkélkedhet: körülbelül 500 képre, és 1 óra 30 perces, illetve 1 óra 15 perces HD videofelvételre elegendő, így a hosszabb kalandok során sem kell lemondani a felfedezés szabadságáról és a kiváló minőségű felvételekről.

A két DSLR modell több mint 80 Canon EF és EF-S objektívvel és a tartozékok széles választékával kompatibilis, nagyszerű lehetőségeket kínálva a kezdőknek a rendszerük folyamatos bővítéséhez és a fotózási képességeik fejlesztéséhez. Az új fényképezőgépek külön alapgépként vagy különféle objektívekkel együtt is forgalomba kerülnek, beleértve egy 18–55 mm-es f/3,5-5,6 IS II objektívet is.

A Canon legújabb belépő szintű DSLR fényképezői ideális választást jelentenek a cserélhető objektíves fényképezés világával most ismerkedők számára. A Canon EOS 2000D és a Canon EOS 4000D egyszerű és megbízható működése lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy részletes felvételekkel és tűéles Full HD videókkal örvendeztessék meg magukat és ismerőseiket. Az okostelefonos fényképezés világából egy szinttel feljebb lépők számára a Canon új DSLR fényképezőgépei intuitív megoldást biztosítanak a rendkívüli részletességű, professzionális képek készítéséhez.

Az új termékek előrendelhetők a hivatalos Canon kereskedőknél 2018. február 26-tól, kiskereskedelmi forgalomba 2018. áprilisától kerülnek.

Részletes termékinformációk:

http://www.canon.hu/cameras/eos-2000d/

http://www.canon.hu/cameras/eos-4000d/

Előnyök:

Canon EOS 2000D:

 • 24,1 MP APS-C CMOS képszenzor
 • DIGIC4+ processzor
 • ISO tartomány 100-tól 6400-ig (12 800-ig bővíthető)
 • Full HD 1080p videó akár 30 fps sebességgel és video-pillanatkép mód
 • 3 fps sebességű sorozatfelvétel
 • 9 pontos autofókusz
 • 3 hüvelykes (7,5 cm) 920k képpontos TFT LCD kijelző beépített használati útmutatóval
 • Scene Intelligent Auto mód
 • Kreatív szűrők
 • Wi-Fi és NFC-kapcsolat

Canon EOS 4000D:

 • 18 MP APS-C CMOS képszenzor
 • DIGIC4+ processzor
 • ISO tartomány 100-tól 6400-ig (12 800-ig bővíthető)
 • Full HD 1080p videó akár 30 fps sebességgel és video-pillanatkép mód
 • 3 fps sebességű sorozatfelvétel
 • 9 pontos autofókusz
 • 2,7 hüvelykes (7,5 cm) 920k képpontos TFT LCD kijelző beépített használati útmutatóval
 • Scene Intelligent Auto mód
 • Kreatív szűrők
 • Wi-Fi

 

Képtalálat a következőre: „EOS M50”

4K felbontású videók és remek képek a legújabb Canon tükör nélküli fényképezőjével: itt az EOS M50.

A Canon Europe bemutatta az EOS M50-et, az EOS M sorozat legújabb tagját, amely a Canon legintelligensebb és legfejlettebb tükör nélküli fényképezőgépe. A modern világ kalandorai számára tervezett EOS M50 a Canon első olyan tükör nélküli fényképezője, amely 4K felbontású videókat készít, Vari-Angle érintőképernyővel van felszerelve és a Canon legújabb DIGIC 8 képfeldolgozó processzorát használja.

A beépített Wi-Fi és Bluetooth® funkciónak köszönhetően számtalan kapcsolódási lehetőség áll rendelkezésre, az APS-C méretű 24,1 megapixeles CMOS szenzor gyenge fényviszonyok között is garantálja a gyönyörű lágy háttereket és a nagy felbontású felvételek élességét, a 10 képkocka/másodperces (fps) sorozatfelvétel pedig a tovatűnő pillanatok legapróbb részleteit is képes megörökíteni.

A Canon EOS M50 tökéletes választás az okostelefon kamerájával és a kompakt fényképezőgéppel már magabiztosan bánó fotósok számára, akik magasabb szintre szeretnének lépni egy pehelysúlyú és rendkívül könnyen hordozható, cserélhető objektíves fényképezőgéppel, melynek felvételeit büszkén mutogathatják majd.

A Canon EOS M50 kompakt kialakításban kínálja a DSLR minőséget, és kis mérete alkalmassá teszi arra, hogy a rázósabb kalandokra is magunkkal vigyük. A szupergyors és azonnal reagáló autofókusz rendszernek és a Dual Pixel CMOS AF zársebességnek köszönhetően gyönyörű, nagy felbontású képek és Full HD videók készíthetők, lenyűgöző mélységélesség-szabályozással, amely a témát élessé, a háttereket pedig lággyá teszi. A 24,1 megapixeles APS-C CMOS szenzorral elérhető filmes megjelenés a 4K videofelvétellel kiegészítve új dimenziókat tár fel a Full HD felbontás négyszeresét kínáló gazdag részletességgel.

Az EOS M50 a Canon legmodernebb DIGIC 8 képfeldolgozó processzorával van felszerelve, elsőként a Canon fényképezőgépek között. Az új processzor a fényképező számos funkcióját vezérli, többek között a következőket: 4K videofelvétel, 4K time-lapse és 4K képkockák 4K videókból; gyors sorozatfelvételi sebesség és standard 25,600 ISO maximális fényérzékenység, ami gyenge megvilágítás mellett is éles képeket eredményez. A DIGIC 8 képfeldolgozó processzor emellett az autofókusz, az automatikus megvilágítás-optimalizáló, a digitális lencseoptimalizáló és a csúcsfényelsőbbség funkció működését is hatékonyabbá teszi, így kiváló minőségű képeket készíthetünk, amelyek közvetlenül a fényképezőgépről megoszthatók.

Az EOS M50 merész és korszerű formatervezése a hagyományos fotózási élményt helyezi modern keretek közé nagy méretű, középen elhelyezett elektronikus keresőjével. A felhasználók bátran kísérletezhetnek a kreatív látószögekkel, nagyszerű szelfiket készíthetnek, és a 7,5 cm-es Vari-Angle érintőképernyővel könnyedén rögzíthetik a videoblogok anyagait is. A továbbfejlesztett érintőképernyős funkciók lehetővé teszik az érintéssel és húzással működő autofókusz használatát, így az autofókusz pontja intuitív módon, zökkenőmentesen állítható be anélkül, hogy a keresőt el kellene emelnie a szemétől.

Csatlakoztatás és vezérlés Wi-Fi és Bluetooth segítségével

A Canon EOS M50 könnyedén csatlakoztatható okoseszközökhöz az iOS és Android rendszerhez egyaránt elérhető ingyenes Canon Camera Connect alkalmazás segítségével. Az állandó, alacsony energiafogyasztású Bluetooth-kapcsolat lehetővé teszi az okoseszköz számára, hogy „felébressze” a fényképezőt vagy távoli exponálást végezzen, továbbá megkönnyíti a Wi-Fi-re történő átváltást a távoli Live View felvételekhez és a képek átviteléhez.

A fotók és videók automatikusan átvihetők a fényképezőgépről az okoseszközökre, így egyszerűen megoszthatók a közösségi oldalakon, zökkenőmentessé téve a felvételkészítés és a megosztás közötti átmenetet. A tartalmak emellett a Canon Irista felhőbe is feltölthetők, vagy automatikusan és vezeték nélkül szinkronizálhatók olyan PC és Mac számítógépekkel, amelyeken telepítve van a Canon Image Transfer Utility 2 alkalmazás.

Csoportképekhez, videoblogok anyagaihoz és érdekes kreatív beállításokhoz a felhasználó a Remote Live View és a Canon Camera Connect alkalmazással könnyedén kezelheti az EOS M50 beállításait, a felvételek előnézetét pedig okoseszközön is megtekintheti.

Inspiráló technológia a képekkel elmesélt nagyszerű történetekhez

A Canon EOS M50 automatikusan készíti el a részletgazdag fényképeket és videókat, köszönhetően a DIGIC 8 képfeldolgozó processzor által támogatott integrált optimalizálási technológiáknak. Az emlékek filmszerű megörökítése immár 4K felbontásban és a Canon valósághű színeivel is lehetséges.

Az akár 120 képkocka/másodperc sebességű HD videofelvétel a gyors mozgásokat is élethűen rögzíti, de még több lehetőséget biztosít a lassított lejátszás terén. A rendkívül gyors, 10 fps sebességű sorozatfelvétel funkcióval fantasztikus akciófelvételek készíthetők: ez az első olyan tükör nélküli Canon fényképezőgép, amelynél ez, valamint a folyamatos autofókuszt biztosító 7,1 fps sebességű sorozatfelvétel is lehetséges.

Több kép, több megörökített pillanat. Az EOS M50 az első olyan fényképezőgép, amely az új CR3 14 bites RAW fájlformátumot használja, valamint egy új C-RAW elnevezésű opciót is biztosít, amely teljes felbontású RAW fájlokat hoz létre, miközben nagyjából 30–40%-kal kisebb a szabványos RAW fájlok méreténél – így több kép fér el a memóriakártyán, mégse kell lemondani a RAW formátum rugalmasságáról.

Objektív minden alkalomra

Az EOS M50 kompatibilis a Canon kompakt és kiváló minőségű EF-M objektíveivel, így ideális kompakt rendszer kialakítását teszi lehetővé. Az EOS M50 több mint 80 népszerű EF és EF-S cserélhető objektívvel szerelhető fel a Mount Adapter EF-EOS M adapternek köszönhetően, így rugalmasan alakítható az adott igényekhez. Ez a vakus fényképezésre is igaz, köszönhetően a gyorscsatlakozó sarunak, amely a Canon Speedlite vakuk egyszerű felhelyezését teszi lehetővé. A kiváló minőségű hangfelvételekről a 3,5 mm-es mikrofonbemenet gondoskodik, amelyhez dedikált mikrofon, például a Canon DM-E1 sztereó puskamikrofon csatlakoztatható.

A Canon eddigi legintuitívabb és leghatékonyabb tükör nélküli fényképezőgépe a legújabb fényképészeti technológiákat és funkciókat egyesíti és teszi egyszerűvé. A képfeldolgozási teljesítmény, a 4K videofelvétel és a legújabb szenzortechnológiák kombinációja lehetővé teszi a modern videósok számára, hogy lenyűgöző képekkel támasszák alá elképesztő kalandjaikat is.

A Canon EOS M50 a hivatalos Canon kereskedőknél 2018. február 26-tól előrendelhető, kiskereskedelmi forgalomba április elején kerül.

Részletes információ a termékről: http://www.canon.hu/cameras/eos-m50/

 

Előnyök a teljesség igénye nélkül:

 • Modern kialakítás és egyszerű kezelhetőség
 • Kompakt, ergonomikus és intuitív
 • Számtalan csatlakoztatási lehetőség Wi-Fi2 és Bluetooth1 segítségével 
 • Inspiráló technológiák a képekkel elmesélt nagyszerű történetekhez
 • Kreatív szabadság, amely nem ismer akadályokat

 

Share

Kiegészítő információk