Aktuális számunk hirdetői

3D nyomtatókra épülő gyárat épít a General Electric

Olvasóink értékelése:  / 0

Háromdimenziós technológiára épülő gyárat épít az Egyesült Államokban a General Electric légi ipari leányvállalata, a GE Aviation, ahol repülőgépek hajtóműveit szerelik össze - közölte a gyártó.

Bővebben...

BrauBeviale 2014: Jó beszélgetések. Jó üzletek.

Olvasóink értékelése:  / 1

Ötvenen túl pontosan két lehetőség adott: az (elismerten kései) életközépi válság, vagy hogy még egyszer igazán a lovak közé csapjunk, saját erősségeinket friss külsővel ügyesen hangsúlyozzuk, tapasztalattal és váratlan ötletekkel, bájosan győzzük meg a külvilágot. „A BrauBeviale (*1957) döntött"- mondja az új projektvezető, Andrea Kalrait. „Alaposan átdolgoztuk a szakvásár koncepcióját és a keretprogramot. Természetesen a 2014-ben az italgyártás világszerte legjelentősebb, beruházási javakat bemutató szakvásárának számító BrauBeviale elismert kompetenciájára helyezzük a hangsúlyt – számos újítást is beleértve." Az első szembetűnő: A vásár a természetes zöld tetszetős árnyalataiban várja 2013. november 11. és 13. között Nürnbergben mintegy 1.300 kiállító nyersanyag-, technológiai, logisztikai, és marketingötlet-kínálatával közel 33 000 beruházni szándékozó látogatóját.

Bővebben...

CeMAT 2014

Olvasóink értékelése:  / 0

CeMAT 2014 extends its range of exhibits; for the first time dealers presenting used industrial trucks Hannover, Germany. With over 1,100 exhibitors, next year's CeMAT is the world's leading event for the intralogistics industry. From 19 to 23 May

Bővebben...

2014. évi csomagolástechnikai és mûanyagipari szakkiállítások listáját.

Olvasóink értékelése:  / 0

Jövőre se maradjon le ! Küldjük a 2014. évi csomagolástechnikai és műanyagipari szakkiállítások listáját.

Bővebben...

Kiegészítő információk