Aktuális számunk hirdetői

Felhívás a tizenötödik International Business Awards pályázaton való részvételre

Olvasóink értékelése:  / 0

A Stevie díjat ebben az évben Londonban adják át

A Stevie® Awards tizenötödik alkalommal tette közzé felhívását az International Business Awards® pályázaton, a világ első üzleti tevékenységet díjazó pályázatán való részvételre, amelyre több mint 60 országból és szakterületről várja a jelentkezőket minden évben.

Bővebben...

Munkahelyteremtő pályázat 5 milliárd Ft keretösszegből

Olvasóink értékelése:  / 0

2018 február 9-ig beadhatóak a támogatási kérelmek a mikro-, kis- és középvállalkozások számára elérhető munkahelyteremtő pályázatra.

Bővebben...

Metsä Board: „Better with Less - Design Challenge” felhívás

Olvasóink értékelése:  / 0

A Metsä Board, a prémium minőségű friss rostú kartonok vezető gyártója tavaly novemberben elindította a „Better with Less - Design Challenge” projektet, és már számos nagyszerű nevezést kapott a világ minden tájáról. Az innovatív csomagolásterveknek még van esélyük a versenyen való részvételre: a pályázatokat 2018. március 31-ig fogadják el: www.betterwithless.org

Bővebben...

Pályázat mikro- és kisvállalkozások innovációs tevékenységének támogatásához

Olvasóink értékelése:  / 0

A felhívás a hazai mikro- és kisvállalkozásokat ösztönzi innovatív, gyorsan piacosítható termékek, szolgáltatások és eljárások kifejlesztésére. Kizárólag olyan projektek támogathatók, amelyek újdonságot tartalmaznak, üzletileg hasznosíthatók és hozzásegítik a mikro- és kisvállalkozásokat ahhoz, hogy innovatív vállalkozássá váljanak. Az NKFI Alapból meghirdetett felhívás a Közép-Magyarország régióból (Budapest és Pest megye) pályázható.

Bővebben...

Kiegészítő információk