Aktuális számunk hirdetői

Pályázatok KKV-k részére

Olvasóink értékelése:  / 0
ElégtelenKitűnő 

Pályázatok a Gazdaságfejlesztési és Innovációs Operatív Program (GINOP) kiírásai közül.

GINOP-1.2.3-8.3.4-16 – KKV-k kapacitásbővítő beruházásainak támogatása kombinált hiteltermék keretében

A pályázat keretében 30%-os mértékű támogatás igényelhető legfeljebb 50 millió Ft értékben, melyhez kötelező kölcsönt is igényelni az elszámolható költségek legfeljebb 60%-áig. A pályázat keretében gép-és eszközbeszerzés, megújuló energiát termelő rendszerek (pl. napelem), valamint építési beruházások (új építés, meglévő épület átalakítása, bővítése) támogatott. A forrás még rendelkezésre áll, így még mindig nem késő pályázni idei, vagy akár jövő évi kapacitásbővítő fejlesztéseink megvalósítására. Ráadásul a pályázat nemrég kedvezően módosult.

GINOP-5.2.4-16 – Gyakornoki program pályakezdők támogatására

A pályázat keretében akár 100%-os támogatás is igényelhető középszintű szakvégzettséggel rendelkező gyakornokok foglalkoztatására 9 hónap erejéig. A pályázat keretében támogatás kérhető a gyakornokok bruttó bér és járulék költségei, valamint munkavégzésükhöz szükséges eszközök után. Ezen felül a vállalati kapcsolattartó bére után is igényelhető támogatás. A pályázat ugyan régóta elérhető, azonban várhatóan még sokáig nyitva lesz, hiszen nemrég a rendelkezésre álló forrást is megduplázták.

GINOP-6.1.6-17 – Munkahelyi képzések támogatás KKV-k munkavállalói számára

A pályázat keretében 3-50 millió Ft támogatás igényelhető akár 100%-os mértékig munkavállalóink képzésére. A pályázat keretében az akkreditált képzések rendkívül széles skálája támogatható, így minden iparágban tevékenykedő vállalkozás megtalálhatja a neki leginkább tetsző konstrukciót. A pályázat várhatóan hamarosan megjelenik.

GINOP-3.2.2-8.2.4-16 – Vállalatirányítási rendszerek bevezetésének támogatása

A pályázat keretében komplex, helyben telepített és/vagy felhőalapú vállalatirányítási rendszerek bevezetésére pályázhatnak a vidéki régiókban működő mikro-, kis-és középvállalkozások. A támogatás mértéke legfeljebb 40%, melyhez minimum 50% kölcsönt kötelező igényelni.

Share

Kiegészítő információk