Aktuális számunk hirdetői

Felhívás a tizenötödik International Business Awards pályázaton való részvételre

Olvasóink értékelése:  / 0
ElégtelenKitűnő 

A Stevie díjat ebben az évben Londonban adják át

A Stevie® Awards tizenötödik alkalommal tette közzé felhívását az International Business Awards® pályázaton, a világ első üzleti tevékenységet díjazó pályázatán való részvételre, amelyre több mint 60 országból és szakterületről várja a jelentkezőket minden évben.

Minden, közszférában és magánszektorban működő kis és nagy, profitorientált és nonprofit személy és szervezet beküldheti pályázatát az The International Business Awards® díjra. A pályázatot április 11-ig benyújtók kedvezményt kapnak a részvételi díjból. A pályázatok benyújtásának végső határideje május 9., de a késedelmi díjat fizetők pályázatát június 3-ig elfogadjuk. A pályázat benyújtásának részletes feltételeit a www.StevieAwards.com/IBA oldalon találja.

A nyerteseket vállalatvezetőkből álló 150 fős zsűri választja ki. Az eredményt augusztus 9-én teszik közzé. A Stevie díj nyerteseinek a díjat október 20-án az Egyesült Királyságban, Londonban rendezett gála banketten adjuk át.

The International Business Awards® minden területen elismeri a teljesítményt. A kategóriák a következők:

A 2018 évi pályázaton új kategóriákat, többek között több iparágban az Entrepreneur of the Year és a Founding Teams kategóriát vezettünk be. A New Product & Service szekciót t új Software Solution kategóriával egészítettük ki. Új alkategóriaként a Publication kategóriában a Best White Paper or Research Report, a Marketing kategóriában az Engaged Community of the Year kategóriát hirdetjük meg. A közönségkapcsolatok (Public Relation) kategóriában két PR kampány alkategóriát értékelünk. Végezetül a Management szekcióban négy új Lifetime Achievement Awards kategóriában hirdetünk eredményt.

http://stevieawards.com/pubs/uploads/iba_logo.jpg

Az IBA Stevie Award díjának nyertesei 2017-ben: Cisco Systems (USA), Domino's Pizza (Törökország), Freelancer.com (Ausztrália), Garanti Bank (Törökország), Llorente&Cuenca (Spanyolország), Meltwater (USA), MSLGROUP (USA), PRIZM (Hong Kong), Sunny Side Up (Japán), Syncron (Svédország), Telkom Indonesia (Indonézia), Thai Life Insurance Plc. (Thaiföld), Viettel Group (Vietnam), Weber Shandwick (Egyesült Királyság), WNS Holdings (P) Ltd. (India), és a Wolters Kluwer Tax & Accounting (USA).

http://stevieawards.com/pubs/uploads/stevieaward09.jpg

Share

Kiegészítő információk