Aktuális számunk hirdetői

Nyomda- és Papíripari Szövetség február 19-én az Óbudai Egyetemen Állásbörzéjén

Kedves Olvasók!

 

Szövetségünk, a Nyomda- és Papíripari Szövetség február 19-én az Óbudai Egyetemen megrendezésre kerülő Állásbörzén ismét saját standdal képviselteti magát és tagvállalatait az Óbudai Egyetemen az ott tanuló potenciális gyakornokok és leendő munkavállalók előtt.

Bővebben...

Részegedj le, aztán barangolj el!

 

Nyilvános prezentációkkal zárult a MOME ID hiánypótló szakmai képzés

 

A Moholy-Nagy Művészeti Egyetem és a Brandlift által MOME Interface Design néven elindított tanfolyam, nem titkolt célja volt, hogy a szakma aktív és elismert szereplőit bevonva hiánypótló képzést indítson, ezzel kiemelve az interaction és azon belül az interface design jelentőségét.

Bővebben...

Keményfém sikergépe a PPD Expon

A kiállítás legnagyobb meglepetése a TRIM&PERF gép volt standunkon!
Azoknak, akik nem jöttek el, szeretnénk bemutatni, nehogy lemaradjanak róla.
 

Az SCS stancoló, vágó, felező, kivágó és perforáló gépe extrém sokoldalú és termelékeny rendszer.
 
Olyan 8 mm vastag termékek előállítására is alkalmas, mint naplók, naptárak, jegyzettömbök, foglalkoztató könyvek, gyerek munkafüzetek, melyeket lehet tűzni, kötni vagy ragasztókötni.

FELVÉTELI ELŐKÉSZÍTŐK A BKF-EN

Készülj a felvételire, tanulj a legjobb művész-szakemberektől! Jelentkezz időben, hogy bebiztosítsd a helyed!

Az előkészítő során lehetőséged nyílik, hogy bepillantást nyerj a különböző művészeti ágak és műfajok sajátosságaiba, történeteibe, hogy megismerkedj leendő mestereiddel, hallgatótársaiddal, hogy információt szerezz a BKF művészeti képzéseiről. Az előkésztő során szerzett tapasztalataidat pedig a felvételinél hasznosíthatod.

Bővebben...

KUK@C és a Kétfilléres

Az Alkotmány utcai kArton Galéria és Múzeumban november közepéig láthatók a KUK@C – Országos e-karikatúra pályázat díjnyertes munkái. A Szerencsejáték Zrt. támogatásával meghirdetett verseny eredményét ismertető csütörtöki tárlatnyitón átadták a MÚOSZ Karikaturista Szakosztályának Kétfilléres-díját is. Utóbbit Marabu nyerte.

Bővebben...

Kiegészítő információk